Všechny recepty : Pokrmy z drůbežího masa : Česká kuchyně : Jednoduchý :

Krůtí prsa v bylinkové omáčce

Osmažené krůtí plátky v jemné omáčce ze smetany, tvarohu, citronové šťávy, bylinek a vajec


Čas přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 788 / 1 porce
Kalorie: 213 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Krůtí prsa v  bylinkové omáčce: Osmažené krůtí plátky v jemné omáčce ze smetany, tvarohu, citronové šťávy, bylinek a vajec


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Krůtí prsa v  bylinkové omáčce

Potřebujete potraviny:
Krůtí prsa: 600 g (nakrájená na 4 plátky)
Smetana zakysaná: 200 g
Tvaroh plnotučný: 200 g
Vejce: 2 ks (uvařená 8 minut natvrdo)
Petrželka: 6 polévkových lžíc (nasekaná)
Kerblík: 6 polévkových lžíc (nasekaný)
Pažitka: 6 polévkových lžíc (nasekaná)
Kopr: 6 polévkových lžíc (nasekaný)
Máslo: 3 polévkové lžíce
Citrónová šťáva: 2 polévkové lžíce
Hořčice: 1 polévková lžíce (pálivá)
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Mísa
Pánev
Mixér

Postup přípravy:
Krok 1: Uvařená vejce nakrájíme nadrobno a vložíme do misky.

Krok 2: Nasekané bylinky,smetanu, tvaroh, citronovou šťávu a hořčici rozmixujeme.

Krok 3: Bylinkovou smetanu nalijeme do misky s nakrájenými vejci,vše zlehka promícháme, podle chuti osolíme a opepříme.

Krok 4: Na pánvi na másle nejprve zprudka, pak na mírnějším žáru po obou stranách osmažíme doměkka plátky masa.

Krok 5: Hotové maso osolíme a opepříme, poklademe na talíře a servírujeme s bylinkovou omáčkou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Josef, zítra Světlana