Všechny recepty : Studené a teplé polévky : Francouzská kuchyně : Jednoduchý :

Rybí polévka s paprikou

Výživná a pikantní polévka s rybím masem vařeným ve vývaru a bílém víně, s kousky papriky


Čas přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 1099 / 1 porce
Kalorie: 186 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Rybí polévka s paprikou: Výživná a pikantní polévka  s rybím masem vařeným ve vývaru a bílém víně, s kousky papriky


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Rybí polévka s paprikou

Potřebujete potraviny:
Cibule: 2 ks (nakrájená)
Olej olivový: 4 polévkové lžíce
Vývar zeleninový: 1 l
Pepř: 10 ks (kuliček)
Bobkový list: 3 ks
Paprika: 500 g (všech barev, nakrájená na proužky)
Víno bílé suché: 500 ml
Filé rybí zmrazené: 600 g

Potřebujete náčiní:
Velký hrnec

Postup přípravy:
Krok 1: V hrnci na rozehřátém oleji orestujeme cibuli. Přidáme vývar a koření a asi 10 minut povaříme.

Krok 2: Poté do polévky vložíme proužky papriky tří barev a mírně povaříme dalších 10 min.

Krok 3: Přilijeme víno. Vložíme rybí maso nakrájené na kostky a polévku povaříme na velmi mírném stupni ještě ca. 2 minuty, přikryjeme pokličkou, a necháme asi 10 min "dojít". Bobkový list před podáváním vyjmeme.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Miloslav, zítra Ester